Vi tilbyder også strømpeforing – relining uden opgravning

 

Strømpeforing er en hurtig og nem metode til at renovere beskadigede kloakledninger og faldstammer.

Med strømpeforing slipper du for alt besværet som normalt desværre hører til ved opgravning af kloakledninger. Strømpeforing udføres ved at føre en glasfiber eller filtstrømpe imprægneret med kunstig harpiks ind i kloakledningen. Når den er på plads, hærdes strømpen og bliver til en ny og tæt kloakledning inde i den gamle.

Beskadigede kloakledninger kan give en masse ubehageligheder i form af lugtgener, rotter og tilstopninger i afløbene.  I de fleste tilfælde er det billigere og hurtigere at få renoveret og repareret med strømpeforing.

 

Mere om strømpeforing

Når der er brug for en renovering af en kloakledning eller faldstamme og arbejdet skal udføres hurtig og uden opgravning – for eksempel hvis kloakken er under boligen – er en strømpeforing en meget velegnet metode. Alternativet er at udskifte hele stikledningen, som er langt større og tidskrævende arbejde.

 

Strømpeforing er et særlig dansk udtryk og opkaldt efter den ’strømpe’ af filt eller glasfiber som indføres i den beskadigede afløbsledning eller faldstamme og som er imprægneret med såkaldt kunstharpiks af enten polyester, epoxy eller vinylester. 

 

 

Fordele ved strømpeforing

  •          Det er oftest billigere at få udført strømpeforing end opgravning af kloakken
  •          Færre lugtgener, mindre graverod, mindre svineri
  •          Det er hurtigt og nemt
  •          Holdbarhed på op til 50 år