Om os

R. Hansen & søn ApS startede tilbage i 1922, hvor Rasmus Hansen etablerede sig som murermester i Dalum. Han byggede bl.a. Dalum Plejehjem, det der i dag hedder Hjallese Plejecenter.

 

I 1960 overtog sønnen, Poul Hansen, der som autoriseret kloakmester ændrede virksomheden til kun at udføre entreprenørarbejde med primær fokus på kloakservice. Efter at sønnen Erik Steen Hansen blev autoriseret kloakmester overtog han i 1998, og virksomheden omdannet til et anpartsselskab.

 

I dag er det Erik Steen Hansens datter, Gitte Zimmermann, der sidder bag roret. Gitte er derved 4. generation, der overtager familiefirmaet og fungerer både som indehaver og autoriseret kloakmester. Se artikel i Fyens Stiftstidende d. 08. marts 2019 her. 

 

 

Vi har siden vi startede i 1922, arbejdet efter tradition, og en mission om at levere den bedst mulige service, i den bedste kvalitet. Vi repræsenterer kunden, og vi bestræber os på at vejlede, hjælpe og skabe tillid, gennem den store viden og mangeårige erfaring vi har indenfor kloakarbejde. 

En stor del af vores kunder har vi haft i flere generationer, da vi holder fast på at levere gode resultater. Vores kunder strækker sig fra boligforeninger, ejendomsselskaber, til private og offentlige ejendomme.

 

Du kan læse mere om R. Hansen & Søn i Maskinteknik lige her.